فهرست ها

معرفی متنی کتاب توسط کتابخانه قلم چی سه قلعه

کتاب "آشپزی نوین" توسط کتابخانه قلم چی سه قلعه به صورت متنی معرفی شد

عنوان: آشپزی نوین

🥙 تهیه و تنظیم: طاهره گرگین

🥙 نشر تهران: آوای مهدیس، ۱۳۹۲

 

 🍝این کتاب در ۱۹ فصل و ۴۵۵ صفحه نوشته شده است؛ در زمینه خوراکی ها مجموعه ای کامل و منحصر به فرد است که با نگاهی به سرفصل ها جامعیت این کتاب مشخص می شود.

*عناوین کلی فصل ها* : 

فصل اول: ویتامین ها و خواص خوراکها. شامل منابع ویتامین ها، علایم کمبود آن، خوراکی های منبع این ویتامین ها و فواید آن ذکر شده است

*سایر فصل ها* :  

 _خام گیاهخواری -ساندویج ها و پیراشکی ها_ماکارونی و اسپاگتی _شامی و کتلت ها _ کوکو و کوفته ها_ شامی ها _ کوفته_ سوپ ها و آش ها_ پلو ها و چلو ها_ غذاهای دریایی_ املت ها_ سالادها_ کباب ها_ابگوشت ها_ دلمه ها_ خوراک ها_خورشت ها_شیرینی مربا کمپوت و کیک ها_

اخبار و اطلاعیه