پرسش از کتابدار
ساعات کار کتابخانه،شرایط عضویت و ...
ارسال پستی منابع
ارسال پستی منابع درخواستی ویژه اعضا
مشاوره خواندن
با متخصصان علم اطلاعات مشورت کنید
پیشنهاد و انتقاد
برای بهتر شدن،نیازمند نظرات شما هستیم
درخواست مقاله
مقاله مورد نظر شما را در اختیارات قرار می دهیم
پیگیری درخواست
پاسخ درخواست های خود را اینجا بخوانید
گزارش خطای فنی
در صورت مشاهده خطای فنی آن را اعلام نمایید
فهرست ها
خانه
اخبار واطلاعیه
معرفی متنی کتاب توسط کتابخانه قلم چی سه قلعه
کتاب "آشپزی نوین" توسط کتابخانه قلم چی سه قلعه به صورت متنی معرفی شد
عنوان: آشپزی نوین
تهیه و تنظیم: طاهره گرگین
نشر تهران: آوای مهدیس، ۱۳۹۲
این کتاب در ۱۹ فصل و ۴۵۵ صفحه نوشته شده است؛ در زمینه خوراکی ها مجموعه ای کامل و منحصر به فرد است که با نگاهی به سرفصل ها جامعیت این کتاب مشخص می شود.
*عناوین کلی فصل ها* :
فصل اول: ویتامین ها و خواص خوراکها. شامل منابع ویتامین ها، علایم کمبود آن، خوراکی های منبع این ویتامین ها و فواید آن ذکر شده است
*سایر فصل ها* :
_خام گیاهخواری -ساندویج ها و پیراشکی ها_ماکارونی و اسپاگتی _شامی و کتلت ها _ کوکو و کوفته ها_ شامی ها _ کوفته_ سوپ ها و آش ها_ پلو ها و چلو ها_ غذاهای دریایی_ املت ها_ سالادها_ کباب ها_ابگوشت ها_ دلمه ها_ خوراک ها_خورشت ها_شیرینی مربا کمپوت و کیک ها_
ورود به سیستم
×
نام کاربری
رمز عبور
تصویر امنیتی
مرا به خاطر بسپار
ثبت نام
کلمه عبور را فراموش کرده ام.
کاربری ام غیر فعال شده است.
ورود از طریق دولت من
ارسال پیغام
×
بوسیله این بخش می توانید مشکلات موجود در سامانه را گزارش کرده ، بدین صورت که در این صفحه توضیحات مربوط به مشکل مورد نظر را وارد کنید :
نکته : شماره ثبت, شماره رکورد و یا هر داده ورودی که باعث بروز خطا شده است را در متن بازخورد ارسال نمایید.
ارسال